Rok 2021

Změna celkového vzhledu webu. Nové stránky, rozvoj sociálních sítí.

Focení nových fotek, je v plném proudu, probíhají velké aktualizace webu a jsou založeny další stránky. Pokračujeme v novém konceptu.


Na konci roku 2021 je ve Sbírce 285 vysavačů.


 


 

 Rok 2021 pokračuje ve znamení focení nových fotek, kompilací a sérií vysavačů ve Sbírce. V první polovině roku přibyly tři vysavače do kategorií Doutníkové vysavače a Nové vysavače. Kategorie Nových vysavačů byla přehledně uspořádána dle roku výroby jednotlivých vysavačů, tak jak postupně přibývaly do Sbírky. Nové vysavače začínají rokem 2014 a první vysavač je Generoso, který byl vyráběný k 70. výročí založení firmy ETA. Roky 2014 až 2016 obsahují pět modelů ve Sbírce. Roky 2017 až 2018 obsahuje osm modelů ve Sbírce. Roky 2019 až 2020 obsahuje sedm modelů ve Sbírce a roky 2021 až 2022 obsahuje dva modely nových vysavačů ve Sbírce.

     Celá kapitola Nových vysavačů je kompletně hotová. Jsou nové fotky, série modelů a v průběhu roku došlo k natočení nových videí a jejich uveřejnění jak na Youtube kanálu, tak na stránkách Sbírky a na Facebooku. Jako zakončení práce na této kapitole vznikl přehledný seznam všech nových vysavačů ve Sbírce. Evidenční karty nových vysavačů.

        Jelikož mám mezinárodní přesah a spolupráci, tak v Lednu tohoto roku vznikly nové stránky určené pro slovenskou a maďarskou spolupráci: etavysavace.sk. Tyto stránky jsou ve výhradně slovenštině a maďarštině a slouží pro informace o Sbírce vysavačů.

     Léto a podzim roku 2021 přinesl rozvoj kategorie Historických vysavačů.  Zařadil jsem do Sbírky vysavače, které nebyly zařazeny a prakticky jsem nevěděl co s nimi. Vysavače jsem zrenovoval, opravil a u některých jsem vyměnil motor. Tedy do této kategorie přibylo pět kusů Jupitera a růžový Standard. Povedlo sem i získat originální brašny k těmto modelům a samozřejmě i dobové příslušenství. V září přibyla další rarita a to Pluto. Pluta jsou ve Sbírce dvě a jsou plně funkční, jedno má vyměněný motor. Dobové neboli originální příslušenství je součástí této kategorie. Příslušenství je v několika provedeních. Dobové materiály, včetně návodů na obsluhu jsou také součásti Sbírky.

      Zima 2021 přinesla dva nové vysavače, které se aktuálně prodávají. V průběhu podzimu a zimy 2021 dochází k velké úpravě stránek, mění se fotky, mění se videa, upravují se kategorie a mění se celkově vzhled stránek.

      Youtube kanál zaznamenal velký přírůstek odběratelů a aktivních lidí. Facebookové stránky včetně skupin, které patří Sbírce se rozvíjejí, přibývají nové materiály v podobě fotek, videí a nově i textů ke každému modelu. Instagram a Pinterest si drží vysokou hladinu sledujících lidí, kteří mají zájem o Sbírku.

        Je závěr roku a povedlo se mi zakoupit plné šanony servisních manuálů k vysavačům a dalším výrobkům ETA. V prosinci se rozjely již třetí stránky: etavysavace.eu. Tyto stránky budou primárně sloužit k popisu našich Sbírek elektrospotřebičů. Je v plánu zapojit slovenské kolegy do spolupráce a uveřejnit jejich Sbírky.

Loading

Napsat komentář