Vítejte na stránkách Projektu a Sbírky

Vítejte na stránkách Projektu a Sbírky vysavačů ETA … Na těchto stránkách se dozvíte informace o naší Sbírce a Projektu … najdete zde spousty materiálů v podobě fotografií, videí, oficiálních materiálů a vlastní tvorby k vysavačům ETA z let 50. až po současnost … stále se vyvíjíme, rozrůstáme a získáváme oficiální statusy pro Sbírku! 🙂

Ostatní důležité kroky, úspěchy a přírůstky jsou popsány (chronologicky) v kapitole:

Vznik a vývoj Projektu a Sbírky


Osmnácté výročí

je významné pro zahájení jednání o spojení několika sbírek do jedné ucelené sbírky.


Sedmnácté výročí

je významné pro dokončení nových fotek, galerií, videí a celkové obnově digitálního materiálu. Sbírka byla zařazena do Národního muzea ČR. Kurátor absolvoval webináře a školení a dokončil úspěšné zařazení Sbírky pod Národní muzeum.

Šestnácté výročí

se nese v duchu inovací, předělávání webových stránek, zakládání SK a HU stránek. Rozšiřování Facebooku a také vznikají nová videa, fotky, galerie. Sbírka a Projekt se nese na vlně digitalizace a online výstavy.


Patnácté výročí

se nese v duchu velkého přefocování kompletní Sbírky, digitalizace všech materiálů a postupné vylepšování fotografií, videí i sociálních médií.

Čtrnácté výročí

Sbírky přináší změny v podobě zakoupení fotografických pláten, fotící techniky a k tomu i vhodného příslušenství.


Třinácté výročí

Sbírky se nese v duchu přírůstků zcela nových vysavačů, které se prodávají na trhu. Sbírka se tak rozšiřuje i o aktuální modely na trhu.

Ke dvanáctému výročí

Sbírky, byl kurátor oficiálně zařazen mezi členy Asociace muzeí a Galerií ČR.


K jedenáctému výročí

založení Projektu a Sbírky vysavačů ETA, je zřízena vlastní doména, vlastní maily a nové stránky. Stránky jsou stále ve vývoji a neustále se rozrůstají.


Loading

Napsat komentář